Bierkoerier Dordrecht – Drank koerier Dordrecht

Goedkope drank koerier in Dordrecht en omstreken

Kom jij zonder bier, wijn of andere partybenodigdheden te zitten? Bel dan Party Delivery, wij bezorgen tot in de late avond uurtjes om jou van drank en andere benodigdheden te voorzien. Wij hebben een divers assortiment die we tegen zeer voordelige prijzen leveren. Party Delivery is aanzienlijk goedkoper dan andere drank koeriers. Bestel dus vanavond eenvoudig en voordelig bij Party Delivery.

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Dordrecht en omstreken

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en bezorgen onze drankjes in de meeste gevallen binnen dertig minuten. Bij Party Delivery hoef je niet te lang verwachten. Onze bezorgers begrijpen dat het bier zo snel mogelijk moet aangevuld worden als het op is. Merk jij al vroeg in de avond dat de drank bijna op is? Bestel vroegtijdig bij Party Delivery en je gasten hoeven niet zonder drank te zitten. Wij bezorgen in de late avond uren nadat de winkels dicht zijn. Dus blijf lekker thuis en bel Party Delivery dan komen wij er zo snel mogelijk aan.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Dordrecht en omstreken

Bij Party Delivery weten wij als de beste dat koud bier het lekkerst is om te drinken. Daarom bezorgen wij al onze dranken en bier gekoeld aan huis. Bij Party delivery bezorgen wij dus voor voordelige prijzen, bezorgen wij binnen 30 minuten en worden onze drankjes en bier gekoeld geleverd. Drank bestellen in de late avond uren doe je dus bij de party koerier Party Delivery.

Volg ons ook op Instagram en Facebook! hier posten wij regelmatig leuke acties op.

Facebook
Instagram
Call Now Button