Bierkoerier Papendrecht – Drank koerier Papendrecht

Goedkope drank koerier in Papendrecht

Woon jij in de omgeving Papendrecht of omstreken? Goed nieuws! Party delivery is een nieuwe startup die drank en partybenodigdheden bezorgt in de regio Drechtsteden en verder. Te weinig drank ingeslagen? Dat kan wel is gebeuren, geen nood! Wij van Party Delivery hebben een divers assortiment aan dranken die we tot in de late avond uurtjes bezorgen.

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Papendrecht

Je wilt natuurlijk niet te lang wachten voor je bier of andere partybenodigdheden. Dit verpest de sfeer of je gasten gaan naar huis of wilden al bijna vertrekken als het bier aangekomen is. Dit begrijpen wij van Party Delivery natuurlijk heel goed en streven wij om binnen dertig minuten te bezorgen. In Papendrecht lukt ons dat in de meeste gevallen altijd. Snel bier nodig? Bel de partybezorgservice Party Delivery.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Papendrecht

Wij bezorgen onze drankjes standaard gekoeld. Op lauw bier of frisdrank zit niemand te wachten en dat weten wij bij Party delivery als de beste. Een extra stukje service uit onze kant dat geheel gratis is. Naast onze uitstekende service hebben wij ook voordelige prijzen. Betaal geen belachelijke prijzen voor kratten bier, bij ons zijn de prijzen inclusief statiegeld. Opzoek naar een bierkoerier in Papendrecht? Dan is Party Delivery de beste keuze!

 

Facebook
Instagram
Producten
Call Now Button