Bierkoerier Ridderkerk – Drank koerier Ridderkerk

Goedkope drank koerier in Ridderkerk en omstreken

Bier op? wacht niet langer! Party Delivery staat voor je klaar om je uit de nood te helpen. Wil je toch iets anders dan bier? In ons uitgebreide assortiment hebben wij wijn, likeuren, verschillende frisdranken en energie. Deze artikelen worden allemaal verstrekt tegen voordelige prijzen. Daarnaast is het bestellen gebruiksvriendelijk en onze bezorgers komen het brengen en zijn zeer klantvriendelijk.Dus zijn de winkels dicht en heb je nog dorst? Bestel dan bij Party Delivery.

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Ridderkerk en omstreken

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar wees niet gevreesd de bezorgtijd naar Ridderkerk is vaak binnen de 30 minuten. Als het door omstandigheden echter niet binnen 30 minuten lukt wordt je of voor de bestelling of tijdens het rijden van de bestelling verwittigt. Zie je nu dat het bier of andere partybenodigdheden te snel opraken zorg dan dat je op tijd besteld bij Party Delivery, zodat je niet zonder komt te zitten want niks is vervelender dan geen drank meer hebben. Als er geen winkels meer open zijn staan wij van Party Delivery voor je klaar om te voorzien van drank.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Ridderkerk en omstreken

Bij Party Delivery worden verscheidende dranken koud geleverd. Omdat wij van Party Delivery weten dat bier, frisdrank, Hugo en energie het best gedronken worden als het goed koud is. Dus wil je op de late avond binnen 30 minuten gekoelde dranken? Bestel dan bij Party Delivery.

Volg ons ook op Instagram en Facebook! hier posten wij regelmatig leuke acties op.

Call Now Button