Bierkoerier Zwijndrecht – Drank koerier Zwijndrecht

Goedkope drank koerier in Zwijndrecht en omstreken

Ken je dat moment dat je op een feestje bent en het bier is op? Heel vervelend! Voor dit soort momenten is Party Delivery opgericht. Wij bezorgen in de late avonduurtjes voor jouw bier, wijn, frisdrank en andere partybenodigdheden. Wij vragen daar geen belachelijke prijzen voor en leveren een uitstekende service. Ook in Zwijndrecht bezorgen wij en streven wij om al onze bestellingen binnen een halfuur te leveren.

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Zwijndrecht en omstreken

Onze loods is gevestigd in Dordrecht. Wij kunnen dan ook in de meeste gevallen meteen leveren in Zwijndrecht. Lang wachten voor je bier of andere partybenodigdheden is zeer vervelend. Wij van Party Delivery doen onze uiterste best om zo snel mogelijk aan de deur te staan. Gasten gaan immers ook een keertje naar huis en als wij dan nog niet aan de deur staan heeft je bestelling bij ons geen nut meer. Zulke momenten begrijpen wij als de beste en willen we altijd voorkomen.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Zwijndrecht en omstreken

Onze dranken worden gekoeld tot 7 graden. Bij Party delivery vinden we uitstraling en service heel belangrijk. Onze bezorgers zijn te herkennen aan onze bedrijfskleding en staan altijd vriendelijk aan de deur.

Heb je nog vragen over onze drankbezorgservice? Stel gerust een vraag, wij helpen graag met het beantwoorden van al je vragen.

Facebook
Instagram
Call Now Button