Bier koerier Barendrecht – Drank koerier Barendrecht

Goedkope drank koerier in Barendrecht en omstreken

Heb je het gezellig maar is je drank op? Wij van Party Delivery staan voor je klaar! In ons assortiment hebben wij onder andere verschillende wijnen, bieren, likeuren, frisdranken en energie. Naast ons uitgebreide assortiment leveren wij het ook nog eens tegen voordelige prijzen. Naast onze voordelige prijzen hebben we ook nog oog voor onze klanten. Als de winkels in het weekend niet meer open zijn dan kan je altijd bij ons terecht.  

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Barendrecht en omstreken

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, alsnog wordt de bezorgtijd naar Barendrecht vaak onder de 30 minuten gehaald. Maar helaas kunnen we niet altijd garanderen dat we er binnen 30 minuten zijn. Dit wordt vooraf besproken en als er door omstandigheden na het aannemen van de bestelling de 30 minuten niet behaald kunt worden, wordt je gebeld en gekeken naar een passende oplossing. U kunt echter voorkomen dat u lang moet wachten door op tijd te bestellen. Er is niks vervelender dan met een leeg glas zitten op je feestje. Heb je een leeg glas en zijn de winkels dicht? Dan staan wij voor je klaar.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Barendrecht en omstreken

Bij Party Delivery wordt er koud geleverd omdat wij weten dat de meeste dranken het beste koud wordt gedronken. Daarom leveren wij bier, frisdrank, hugo en energie gekoeld. Dus wil je op de late avond binnen 30 minuten gekoelde dranken?  Bestel dan bij Party Delivery.

Volg ons ook op Instagram en Facebook!hier posten wij regelmatig leuke acties op.

Call Now Button